ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ | Prosopa Εστιατόριο | Μοντέρνα Μεσογειακή Κουζίνα

Prosopa restaurant Athens Gazi Greece Modern Mediterranean Cuisine seafood meat texnopolis Μεσογειακό εστιατόριο Αθήνα Γκάζι

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο Prosopa ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1998, υποσχόμενο να προσφέρει την prosop-ική του σφραγίδα στον χώρο της γαστρονομίας, συνδυάζοντας ποιότητα κι αισθητική σ’ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Βρισκόμενο στο Ρουφ, πολύ κοντά στη στάση του μετρό Κεραμεικος, πίσω ακριβώς απ΄το μουσείο Μπενάκη κι ακριβώς δίπλα απ’ τις γραμμἐς του τρένου, δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί απ΄την καλλιτεχνική δραστηριότητα και το άκρως βιομηχανικό περιβάλλον που χαρακτηρίζουν την περιοχή.

Το menu του εστιατορίου είναι εμπνευσμένο απ’τη μοντέρνα δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με διεθνής επιρροές, προσφέροντας ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς, τους οποίους μπορείτε να συνοδεύσετε με πρωτότυπα κοκτέιλς ή μ’ ένα μπουκάλι κρασί από την ενημερωμένη λίστα ετικετών, ελληνικού αλλά και παγκόσμιου αμπελώνα.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Γιάννης Γκούμας, οι έμπειροι συνεργάτες του και το εξυπηρετικό προσωπικό του, σας περιμένουν να γνωρίσετε τον χώρο και τις γεύσεις του Prosopa, κάνοντάς σας να νιώσετε άνετα κι εύχαριστα.